Een bord kopen voor de verkeersveiligheid

Als u de verkeersveiligheid in uw omgeving wilt verbeteren, is het verstandig om een bord te kopen bij Actime in Helmond. Wij hebben diverse verkeersborden in ons assortiment die weggebruikers bewust maken van hun rijgedrag. Door het tonen van hun gereden snelheid met een waarschuwing erbij, zullen de meerderheid van de weggebruikers hun rijgedrag op een positieve manier aanpassen.

Verbeter de verkeersveiligheid door bij ons een bord te kopen

Wilt u bij de weggebruikers in uw wijk of schoolzone bewustwording creëren over hun snelheden? Koop dan een dynamisch snelheidsbord uit ons assortiment. U heeft bij ons de keuze uit:

Door een bord in een van deze drie soorten te kopen, verbetert u de verkeersveiligheid middels een kennisgeving als u te hard rijdt. De tweede mogelijkheid geeft u enkel de waarschuwing dat uw snelheid te hoog is. Het display en bord met smiley geven u de gereden snelheid in kleur, met een groene of gele kleur voor een lage of de juiste snelheid, en een rode kleur voor een te hoge snelheid. Deze laatste mogelijkheid laat bovendien een blij of boos gezicht zien, afhankelijk van de gereden snelheid.

Vraag ons om meer informatie

Wilt u meer weten over de producten die ons verkeerstechnisch bureau aanbiedt om de veiligheid van iedereen in het verkeer te verhogen? Vraag ons om meer informatie als u een bord wilt kopen om de verkeersveiligheid te verhogen. U doet dit door ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@actime.nl.

  i

Contactgegevens
Van der Brugghen-
straat 38
5708 CC Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl