Verkeerstelling

Wilt u een verkeerstelling uitvoeren, bijvoorbeeld op de snelweg, een provinciale weg of de ringbaan in een stad? In al deze gevallen kiest u het best voor de radartellers van Actime uit Helmond. Deze tellers kunnen verschillende gegevens voor u verzamelen. Zo meten ze niet alleen de hoeveelheid passerende voertuigen, maar ook de snelheid en rijrichting. Hierdoor heeft u na de verkeerstelling alle data die u nodig heeft om de doorstroming en verkeersintensiteit van een bepaalde snelweg te analyseren.

Interesse in onze diensten?

Contacteer ons

Een verkeerstelling met een betrouwbaar meetresultaat

Om een zo betrouwbaar mogelijk resultaat te behalen bij een verkeerstelling op een snelweg, is discretie belangrijk. Daarom zijn de radartellers van Actime onopvallend. U monteert ze eenvoudig en na het inschakelen, zijn ze meteen gereed voor gebruik. De accu werkt voor ongeveer twee weken, waardoor u er eenvoudig een langdurige verkeerstelling mee uitvoert. Door de radartechnologie zijn detectielussen bovendien overbodig. Zo valt het niet alleen minder op dat u een telling uitvoert, maar is de installatie ook vele malen eenvoudiger.

Ontvang een overzichtelijke rapportage

Nadat u de data heeft verzameld met behulp van onze radarapparatuur, wilt u natuurlijk weten wat de verkeerstelling op de snelweg heeft opgeleverd. Hiervoor maken we gebruik van onze eigen software. Deze zet de data om in een overzichtelijke rapportage. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u interesse in een van onze andere producten, zoals een led-verkeersdisplay? Bel dan naar 085 – 0471 497, stuur een mail naar info@actime.nl of vul het contactformulier in.

  i

Contactgegevens
Hellingshoeve 11
5708 TV Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl