Verkeersteller

Met een verkeersteller van Actime uit Helmond meet u de hoeveelheid voorbijgaand verkeer over maar liefst 22 rijbanen. U kunt ook zaken als hun snelheid en lengte bijhouden. Al deze gegevens worden verzameld door een radarteller en sensoren, waardoor lussen en slangen in of op het wegdek overbodig zijn. Hierdoor installeert u de verkeersteller eenvoudig en is deze gemakkelijk te verplaatsen, waardoor het apparaat voor meerdere verkeerstellingen gebruikt kan worden.

  • Heldere snelheidsindicatie
  • Ook verhuur mogelijk
  • Gegevens opslaan analysen

Interesse in onze diensten?

Contacteer ons

Een verkeersteller kopen of huren

Heeft u de verkeersteller slechts tijdelijk nodig? Dan huurt u deze bij ons voor de periode waarin u het onderzoek uit wilt voeren. U ontvangt altijd apparatuur van uitstekende kwaliteit en we kunnen u naderhand zowel van de rauwe data als van een overzichtelijke rapportage voorzien. Heeft u de verkeersteller regelmatig nodig? Dan loont het zich om deze van ons te kopen. Ook in dat geval staan we graag voor u klaar om de data in een duidelijke rapportage aan te leveren.

Uiteenlopende verkeersoplossingen

Uiteraard kunt u ook voor andere verkeersoplossingen bij ons terecht. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om:

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u een verkeersteller kopen of huren? Neem dan contact met ons op voor een offerte of om meer informatie over de mogelijkheden te ontvangen. U bereikt ons door te bellen naar 085 – 0471 497, een e-mail te sturen naar info@actime.nl of het contactformulier in te vullen. We denken graag met u mee over een verkeersoplossing die aan al uw wensen en noden voldoet.

  i

Contactgegevens
Hellingshoeve 11
5708 TV Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl