Verkeersonderzoeken

Wilt u verkeersonderzoeken aanvragen om meer inzicht te krijgen in verkeersstromen en -intensiteit? Dan biedt de meetapparatuur van Actime uit Helmond uitkomst. Hiermee kunt u diverse gegevens verzamelen, dankzij de grote opslag en betrouwbare sensoren. De meeste apparaten meten tot wel 78 meter ver, waardoor u er maximaal 22 rijstroken mee kunt meten. De rijrichting en eventuele vangrails maken hierbij niet uit, want deze vormen geen belemmering.

Interesse in onze diensten?

Contacteer ons

Verkeersonderzoeken aanvragen om de verkeerssituatie te verbeteren

Als u verkeersonderzoeken wilt aanvragen om de verkeersdoorstroming te verbeteren en verkeersveiligheid te verhogen, begint dat met het verzamelen van data. Hiervoor gebruikt u het best onze meetapparatuur. Deze zorgt niet alleen voor betrouwbare metingen, maar is ook eenvoudig te installeren. We maken gebruik van radarapparatuur, waardoor detectielussen overbodig zijn. Deze apparatuur geeft een net zo nauwkeurige meting, maar is een stuk sneller te installeren. Wanneer de data voor de verkeersonderzoeken is verzameld, verwerken we deze met behulp van onze eigen software. U ontvangt vervolgens een heldere en overzichtelijke rapportage waarmee u meer inzicht krijgt in onder andere de doorstroming en intensiteit van het verkeer.

Reken op ons verkeerstechnisch bureau voor verkeersonderzoek

Of u nu verkeersonderzoeken gaat aanvragen of snelheidsdisplays wilt laten plaatsen om de verkeersveiligheid te verhogen: Actime helpt u graag. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 085 – 0471 497 of een mail te sturen naar info@actime.nl. Als verkeerstechnisch bureau staan we graag voor u klaar en zorgen we voor een oplossing op maat die aan al uw wensen voldoet en die perfect is afgestemd op de verkeersonderzoeken die u wilt uitvoeren.

  i

Contactgegevens
Hellingshoeve 11
5708 TV Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl