Een bord met ‘u rijdt te snel’ erop

Wilt u met de tekst ‘u rijdt te snel’ op een elektrisch bord mensen waarschuwen en alert maken op de toegestane snelheid in uw wijk of schoolzone? Bestel dit bord dan bij Actime uit Helmond. Wij verkopen én verhuren diverse borden die de snelheid meten en aan weggebruikers aangeven of ze wel of niet te hard rijden.

‘U rijdt te snel’ lezen op een bord in de wijk verbetert de veiligheid in het verkeer

In het assortiment van Actime vindt u diverse dynamische snelheidsborden die weggebruikers attenderen op hun rijgedrag. Door ‘u rijdt te snel’ op een bord te lezen als waarschuwing, zullen veel weggebruikers hun snelheid verlagen naar de toegestane snelheid. Dit bord kopen verbetert de verkeersveiligheid voor de langere termijn. Bestuurders zullen hun rijgedrag namelijk voor langere tijd aanpassen. Wij hebben ook gekleurde verkeersdisplays in ons aanbod die de gereden snelheid aangeven in geel/groen bij de juiste snelheid en in rood bij een te hoge snelheid.

Stel uw vraag

Als u meer wilt weten over de producten die wij aanbieden als verkeerstechnisch bureau, helpen wij u graag. U kunt bij ons altijd terecht voor meer informatie over een bord met ‘u rijdt te snel’ als waarschuwing of met rode cijfers. Stel uw vragen middels een e-mail via info@actime.nl of bel ons op 085 – 0471 497.

  i

Contactgegevens
Van der Brugghen-
straat 38
5708 CC Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl