Snelheidssysteem kopen

Door een snelheidssysteem van Actime uit Helmond te kopen, profiteert u van meerdere voordelen. Allereerst geeft onze apparatuur betrouwbare metingen. Daarnaast hebben de sensoren die we gebruiken een meetafstand die het mogelijk maakt om tot wel 22 rijstroken tegelijkertijd te meten. Vangrails vormen hierbij geen belemmering en ook de rijrichting maakt niet uit. Daarnaast meet het snelheidssysteem dat u bij ons kunt kopen meer dan alleen de snelheid. Het houdt bijvoorbeeld ook de hoeveelheid voertuigen voor u bij.

Interesse in onze diensten?

Contacteer ons

Een snelheidssysteem kopen dat accuraat is en grote opslagcapaciteit heeft

Een snelheidssysteem kopen en installeren, is de eerste stap voor een verkeersmeting met een betrouwbare snelheidsindicatie. Vervolgens is het afwachten, terwijl de data wordt verzameld. De Wavetronix SmartSensor die we voor dataverzameling gebruiken, heeft een accu die tot wel twee weken meegaat en beschikt over grote opslagcapaciteit. Hierdoor kunt u er veel data mee verzamelen. Vervolgens zetten we de verzamelde gegevens eenvoudig om in een overzichtelijke rapportage met behulp van onze eigen software. Deze rapportage kunt u gebruiken om conclusies te trekken over de intensiteit en doorstroming van het verkeer op de meetlocatie.

Vraag een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden

U kunt bij Actime meer dan alleen een snelheidssysteem kopen. Zo is het ook mogelijk om bij ons elektrische verkeersborden te huren of te kopen en kunt u ons inschakelen voor een verkeertelservice. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Bel dan naar 085 – 0471 497 of stuur een mail naar info@actime.nl.

  i

Contactgegevens
Hellingshoeve 11
5708 TV Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl