Snelheidsmeter huren

Een snelheidsmeter huren is ideaal wanneer u tijdelijk snelheidsgegevens op een bepaalde locatie wilt verzamelen. Zo betaalt u alleen voor de periode dat u de meter gebruikt en heeft u er geen onderhoudskosten aan. Bij Actime in Helmond kunt u een snelheidsmeter met Wavetronix SmartSensor huren. Deze meter is uiterst nauwkeurig en kan tot wel 22 rijstroken tegelijk in de gaten houden. Daarbij vormen slechte weersomstandigheden en vangrails geen enkel obstakel.

  • Heldere snelheidsindicatie
  • Ook verhuur mogelijk
  • Gegevens opslaan analysen

Interesse in onze diensten?

Contacteer ons

Een snelheidsmeter huren die meer dan alleen snelheid nauwkeurig meet

De snelheidsmeter die u bij ons kunt huren, is eenvoudig te installeren. U heeft er geen lussen of slangen voor nodig, waardoor het wegdek onbeschadigd blijft. De snelheidsmeter werkt namelijk aan de hand van een sensor die zichzelf automatisch configureert en verschillende gegevens van passerende voertuigen verzamelt. Denk daarbij aan de snelheid van de voertuigen, maar ook aan:

  • De rijrichting
  • De lengte
  • De rijstrook

De snelheidsmeter fungeert als het ware dus ook meteen als verkeersteller en helpt u de gegevens te verzamelen die nodig zijn om meer inzicht te krijgen in de plaatselijke doorstroming en intensiteit van het verkeer.

Informeer naar de mogelijkheden om een meter te huren

Wilt u graag een snelheidsmeter huren? Neem dan contact met ons op door te bellen 085 – 0471 497 of een e-mail te sturen naar info@actime.nl. Na de meting sturen we u een overzichtelijke rapportage van de verzamelde gegevens. Uiteraard is het ook mogelijk om de ruwe verkeersdata te ontvangen. En heeft u de meter langer nodig? Dan kunt u er ook voor kiezen om een snelheidsmeter te kopen.

  i

Contactgegevens
Hellingshoeve 11
5708 TV Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl