Snelheidsindicatie

Een digitaal verkeersbord dat een duidelijke snelheidsindicatie weergeeft, beïnvloedt het gedrag van de meeste weggebruikers positief. Dit komt omdat weggebruikers zich bewust worden van de snelheid wanneer deze in het groen, geel of knipperend rood wordt weergegeven. De kleur die op het bord wordt weergegeven, hangt uiteraard af van de correctheid van de snelheid. De meesten zullen hun gedrag vervolgens aanpassen, mede ook omdat de snelheidsindicatie hen op mogelijke sancties voor ongewenst rijgedrag wijst.

Interesse in onze diensten?

Contacteer ons

Een signaleringsbord met een betrouwbare snelheidsindicatie

Een bord met een snelheidsindicatie is onder andere handig om in een woonwijk te plaatsen, maar komt ook van pas op andere plekken waar vaak te hard wordt gereden. Bij Actime in Helmond heeft u de keuze uit verschillende gekleurde verkeersdisplays die u kunt kopen of kunt huren. Hierdoor is er voor elke toepassing wel een geschikt digitaal bord. Kies bijvoorbeeld een variant die enkel de snelheid weergeeft of ga voor een model dat ook een smiley laat zien. U ontvangt hoe dan ook een snelheidsbord van uitstekende kwaliteit dat een betrouwbare indicatie van de snelheid weergeeft.

Ontdek de mogelijkheden voor verkeersmetingen

Heeft u een snelheidsindicatie nodig voor verkeersonderzoek? Ook dan biedt onze snelheidsdisplay uitkomst. De borden meten de snelheid nauwkeurig, maar houden ook andere gegevens, zoals rijrichting, datum en tijd bij. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een bord aanschaffen of huren? Bel dan naar 085 – 0471 497 of stuur een mail naar info@actime.nl.

  i

Contactgegevens
Van der Brugghen-
straat 38
5708 CC Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl