Dé leverancier voor uw snelheidsdisplay

Met een snelheidsbord met smiley of snelheidsdisplay met cijfers kunt u terecht bij dé leverancier van waarschuwingsborden. Wij helpen u graag als u de verkeerssituatie in uw wijk of schoolzone veiliger wilt maken. Door de gereden snelheid aan weggebruikers te tonen met een blij gezicht of groen cijfer als beloning, en een boos gezicht of rood cijfer als waarschuwing, kunt u deze weggebruikers bewust maken van hun rijgedrag.

Een snelheidsdisplay met cijfers of een snelheidsbord met smiley kopen bij ons als leverancier

Weggebruikers attenderen op de toegestane snelheid doet u zeker door middel van een snelheidsbord met smiley of een snelheidsdisplay met cijfers, die je koopt bij dé leverancier van snelheidsborden. Bovendien zullen diverse weggebruikers hun rijgedrag op een positieve manier veranderen na het zien van deze snelheidsdisplays. De veiligheid in het verkeer zal voor langere tijd verbeterd zijn, want deze aanpassing in het rijgedrag zal nog lang aanhouden. Het is daarnaast mogelijk om bij ons een waarschuwingsbord aan te schaffen met de tekst ‘u rijdt te snel’, als het voertuig harder rijdt dan is toegestaan in uw wijk of schoolzone.

Koop bij ons uw waarschuwingsborden

Wil u bij deze ervaren leverancier een snelheidsdisplay met cijfers of een snelheidsbord met smiley aanschaffen? Dit kan zeker bij Actime! Het is bovendien mogelijk om bij ons elektrische verkeersborden te huren, als u de borden enkel als tijdelijke oplossing nodig heeft. Wilt u meer weten over alle producten die u bij ons koopt? Stuur dan een e-mail naar info@actime.nl of vul het contactformulier in.

  i

Contactgegevens
Hellingshoeve 11
5708 TV Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl