Snelheidsborden

Door digitale snelheidsborden te kopen en vervolgens te plaatsen, kunt u het gedrag van weggebruikers positief beïnvloeden. Een digitaal snelheidsbord zorgt ervoor dat zij zich bewuster worden van de plaatselijke snelheid, omdat het bord een duidelijk signaal geeft. Een display die groen is wanneer de juiste snelheid wordt gereden en die rood wordt wanneer een bestuurder te hard rijdt, maakt hen bovendien bewuster van eventuele sancties. Dankzij deze bewustwording zullen de meeste bestuurders zich beter aan de snelheid houden, wat de verkeersveiligheid verhoogt.

  • Heldere snelheidsindicatie
  • Ook verhuur mogelijk
  • Gegevens opslaan analysen

Interesse in onze diensten?

Contacteer ons

Snelheidsborden kopen voor bewustwording en verkeersmetingen

De elektrische snelheidsborden die u bij Actime uit Helmond kunt kopen, zijn voor meer doelen in te zetten dan bewustwording alleen. We kunnen een digitaal snelheidsbord bijvoorbeeld uitrusten met een sensor die de hoeveelheid voertuigen en de snelheid van de voertuigen meet. Tevens kunnen de snelheidsborden metingen verrichten zonder weergave van de snelheid. Ook kan een digitaal snelheidsbord worden ingeschakeld in door u gewenste tijdvakken.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u snelheidsborden kopen? Neem dan contact op met Actime door te bellen naar 085 – 0471 497 of een mail te sturen naar info@actime.nl. Als verkeerstechnisch bureau vertellen we u graag meer over de mogelijkheden, bijvoorbeeld om een digitaal snelheidsbord uit te rusten met de optie voor data-opslag. Hiermee kunnen de verkeersintensiteit en snelheid geregistreerd worden.

  i

Contactgegevens
Hellingshoeve 11
5708 TV Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl