Snelheidsbord smiley

Een digitaal snelheidsbord met een smiley geeft de snelheid van voorbijgaand verkeer weer, afgewisseld met een boos of blij gezicht. Wanneer de passerende auto de juiste snelheid of een lagere snelheid hanteert, vertoont de snelheidsdisplay een blije smiley. Rijdt de auto te hard? Dan wordt een boze smiley zichtbaar. Op deze manier worden voorbijgangers geattendeerd op hun snelheid en als het ware beloond wanneer ze de juiste snelheid rijden. Het grootste deel van de bestuurders zal de snelheid hierdoor naar beneden aanpassen, wat de verkeersveiligheid verhoogt.

Interesse in onze diensten?

Contacteer ons

Permanent of tijdelijk een snelheidsbord met smiley plaatsen

Een snelheidsdisplay die de snelheid en een smiley weergeeft, heeft niet alleen effect op het moment dat u deze inzet. Vaak wordt op de lange termijn de verkeersveiligheid op de desbetreffende plek verhoogt, want het heeft een langdurig psychologisch effect op voorbijrijdend verkeer. Dat neemt niet weg dat het in sommige gevallen verstandig is om permanent een snelheidsbord met een smiley te plaatsen. In schoolzones en woonwijken met veel spelende kinderen, is het verstandig om bestuurders permanent op hun snelheid te wijzen.

Een snelheidsdisplay met smiley kan meer dan alleen de snelheid weergeven

Actime uit Helmond biedt naast een snelheidsdisplay met smiley ook andere verkeersoplossingen aan om de snelheid van voorbijgaand verkeer te beïnvloeden. Er zijn bijvoorbeeld ook elektrische verkeersborden die de snelheid in een bepaalde kleur weergeven, zonder dat daar een smiley aan te pas komt. Ook deze borden zijn heel effectief. Daarnaast is het mogelijk om uw snelheidsbord met smiley uit te laten rusten met de Wavetronix SmartSensor. Deze sensor meet niet alleen de snelheid, maar ook de hoeveelheid en rijrichting van voorbijgaand verkeer. Deze informatie gebruikt u vervolgens weer om meer inzicht te krijgen in de verkeersintensiteit en -stroming.

Ontvang meer informatie over het snelheidsbord met smiley

Wilt u meer weten over de snelheidsdisplay met smiley die u bij ons kunt huren of kopen om de snelheid van voorbijgaand verkeer te meten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 0471 497 of een mail te sturen naar info@actime.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het snelheidsbord met smiley.

  i

Contactgegevens
Hellingshoeve 11
5708 TV Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl