De snelheid van een auto meten

De snelheid meten van een voorbijgaande auto, doet u eenvoudig met de radarapparatuur van Actime uit Helmond. Met de meeste van onze radars kunt u zelfs tot wel 22 rijstroken meten, ongeacht de rijrichting. Ook een vangrail tussen stroken vormt geen belemmering. Daarnaast beschikt de apparatuur over grote opslagcapaciteit, waardoor u veel data kunt verzamelen en veel meer dan alleen de snelheid van een auto kunt meten.

Interesse in onze diensten?

Contacteer ons

De snelheid, rijrichting en andere gegevens meten van een passerende auto

Met onze verkeersradars kunt u naast de snelheid van een auto ook de rijrichting, datum en tijd meten. Hierdoor kunt u data verzamelen om een verkeersmeting uit te voeren. De data wordt overzichtelijk in beeld gebracht met behulp van ons eigen softwareprogramma. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke rapportage die u meer inzicht geeft in verkeersgedrag, verkeersstromen en verkeersintensiteit. Bovendien geeft onze apparatuur net zulke betrouwbare metingen als detectielussen, maar is de aanleg en het onderhoud een stuk eenvoudiger. Bestrating of asfalt openbreken om de snelheid van voorbijgaande auto’s te kunnen meten, is daarmee verleden tijd.

Neem contact met ons op voor betrouwbare meetapparatuur

Wilt u de snelheid van een voorbijgaande auto nauwkeurig meten, bijvoorbeeld om erachter te komen hoeveel verkeersdeelnemers zich daadwerkelijk aan de snelheid houden? Neem dan contact op met Actime en ontdek de vele mogelijkheden van onze verkeersapparatuur. Bel naar 085 – 0471 497 of stuur een mail naar info@actime.nl en we helpen u graag.

  i

Contactgegevens
Hellingshoeve 11
5708 TV Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl