Signaleringsborden

Signaleringsborden die de snelheid van passerende voertuigen weergeven, worden steeds vaker ingezet. Deze verkeersborden hebben meerdere voordelen. Zo zorgen ze ervoor dat weggebruikers zich bewuster worden van de snelheid die ter plaatse geldt. De borden beïnvloeden hen in sommige gevallen zelfs om de juiste snelheid te gaan rijden. Dat geldt zeker wanneer u de borden bij een correcte of lagere snelheid groen of geel op laat lichten en bij snelheidsovertredingen rood laat oplichten.

Interesse in onze diensten?

Contacteer ons

Keuze uit verschillende soorten signaleringsborden

Actime uit Helmond levert signaleringsborden van hoogwaardige kwaliteit aan gemeenten, overheidsinstanties en bedrijven. Hierbij kiest u uit verschillende gekleurde verkeersdisplays. Zo zijn er borden die enkel de snelheid weergeven, maar kunt u ook voor een signaleringsbord met een smiley kiezen. In beide gevallen rekent u op signaleringsborden die lang meegaan en een nauwkeurige snelheidsindicatie weergeven. Daarnaast verzamelt u allerlei gegevens met de borden en beschikken ze over een grote opslagcapaciteit. De borden zijn dus voor meerdere doeleinden inzetbaar.

Neem contact met ons op voor een oplossing op maat

Of u nu signaleringsborden, radartellers of andere apparatuur voor verkeersmetingen nodig heeft: Actime biedt precies wat u zoekt. Wilt u een signaleringsbord bestellen of meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Bel dan naar 085 – 0471 497, mail naar info@actime.nl of vul het contactformulier in. We helpen u graag aan een verkeersoplossing op maat.

  i

Contactgegevens
Hellingshoeve 11
5708 TV Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl