Radarapparatuur

Met radarapparatuur voert u eenvoudig een nauwkeurige verkeersmeting uit. U kunt er onder andere de snelheid en rijrichting van voertuigen mee bijhouden, maar ook de hoeveelheid voertuigen die passeren. Zeker wanneer u gebruikmaakt van de radarapparatuur van Actime uit Helmond. Onze apparatuur kan namelijk tot wel 22 rijstroken nauwkeurig meten en is daarmee voor breed uiteenlopende toepassingen geschikt.

Interesse in onze diensten?

Contacteer ons

Betrouwbare radarapparatuur met lange accuduur voor dataverzameling

Onze radarapparatuur is meer dan alleen een snelheidssysteem. Doordat u er ook andere gegevens mee kunt verzamelen, is de apparatuur uitstekend inzetbaar voor een verkeersmeting. De meeste radartellers hebben een accuduur van twee weken, waardoor u er langdurig data mee verzamelt. Ook beschikken ze over de nauwkeurige Wavetronix SmartSensor die een betrouwbare snelheidsindicatie geeft. De verzamelde data wordt vervolgens met behulp van onze software omgezet in een overzichtelijke rapportage. Hiermee kunt u de verkeersintensiteit, maar ook de doorstroming en het aantal overtreders analyseren.

Koop of huur radartellers en meer

Naast radarapparatuur kunt u ook voor andere verkeersoplossingen bij Actime terecht. We staan bijvoorbeeld ook voor u klaar wanneer u elektrische verkeersborden wilt kopen of wilt huren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een offerte op laten stellen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 – 0471 497 of een mail te sturen naar info@actime.nl. Wij helpen u graag bij uw verkeersonderzoeken.

  i

Contactgegevens
Hellingshoeve 11
5708 TV Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl