Led-verkeersdisplays

De led-verkeersdisplays van Actime uit Helmond bieden u de mogelijkheid om het gedrag van weggebruikers positief te beïnvloeden. Ze geven op een heldere manier de snelheid van voorbijgaande voertuigen weer, waardoor bestuurders zich bewuster worden van hun snelheid. Ook worden ze geattendeerd op de mogelijkheid op sancties wanneer ze zich niet aan de snelheid houden. De led-verkeersdisplays lichten dan rood op of met een boze smiley. Op die manier zullen zij voor de lange termijn hun gedrag verbeteren en zich beter aan de snelheid houden.

Interesse in onze diensten?

Contacteer ons

Led-verkeersdisplays inzetten om langdurig de verkeersveiligheid te verhogen

Led-verkeersdisplays gaan jaren mee, want ledverlichting heeft een lange levensduur. Hierdoor is het de ideale verkeersoplossing om permanent in te zetten op plaatsen waar regelmatig te hard gereden wordt. De displays zijn bijvoorbeeld goed toe te passen in woonwijken met veel spelende kinderen of in de omgeving van scholen, aangezien het op deze plaatsen extra belangrijk is dat het verkeer zich aan de snelheid houdt. Uiteraard zijn de snelheidsborden met smileys ook op andere plaatsen inzetbaar.

Led-displays die meer dan alleen snelheid meten

Met onze led-verkeersdisplays verbetert u dus eenvoudig de verkeersveiligheid, maar er is meer dat u met onze signaleringsborden kunt bereiken. U kunt de radarapparatuur die deze borden gebruiken om de snelheid te meten ook inzetten om andere gegevens te verzamelen. Denk daarbij aan de hoeveelheid voertuigen die passeren en welke rijrichting de voertuigen hebben. Onze snelheidssystemen hebben een bereik van maximaal 22 rijbanen, waardoor ze op vrijwel elke weg in te zetten zijn voor betrouwbare metingen. Zo krijgt u meer inzicht in de plaatselijke verkeersdoorstroming en de intensiteit.

Verbeter de veiligheid en doorstroming van het verkeer

Heeft u interesse in onze led-verkeersdisplays? Of wilt u meer weten over onze andere apparatuur, zoals de radartellers of de Wavetronix SmartSensor? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden wanneer u belt naar 085 – 0471 497 of een mail stuurt naar info@actime.nl. Actime helpt u graag om de verkeersveiligheid en doorstroming te verbeteren.

  i

Contactgegevens
Hellingshoeve 11
5708 TV Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl