Kentekenonderzoek

Wilt u een kentekenonderzoek uitvoeren om meer inzicht te krijgen in de verkeersintensiteit en -doorstroming op een bepaalde locatie? Dan helpt Actime uit Helmond u hier graag bij. Wij verkopen en verhuren de apparatuur die nodig is om zo’n onderzoek uit te voeren. Deze apparatuur gaat lang mee, is eenvoudig te installeren en kan uiteenlopende gegevens voor u bijhouden. Hierdoor is er zeker een oplossing voor uw kentekenonderzoek.

  • Heldere snelheidsindicatie
  • Ook verhuur mogelijk
  • Gegevens opslaan analysen

Interesse in onze diensten?

Contacteer ons

Een kentekenonderzoek uitvoeren met apparatuur die uiteenlopende gegevens meet

De apparatuur die u bij ons koopt of huurt voor een kentekenonderzoek is in een handomdraai te installeren. Voor deze moderne apparatuur zijn namelijk geen lussen of slangen in of op de weg nodig. De verkeersmeting wordt uitgevoerd met behulp van de Wavetec radarteller of de Wavetronix SmartSensor. Deze apparaten kunnen voor tot wel 22 rijbanen tegelijk de snelheid en lengte van voorbijgaande voertuigen meten. Ook de hoeveelheid passerend verkeer kan worden gemeten. Daarnaast worden de rijrichting, datum en tijd vastgelegd. Al deze gegevens worden vervolgens met onze zelf-ontwikkelde software omgezet in een gebruiksvriendelijke online rapportage. Uiteraard kunt u op verzoek ook de ruwe data ontvangen. Zo heeft u altijd de juiste gegevens voor uw kentekenonderzoek.

Koop of huur uw apparatuur bij ons

Bent u van plan om een kentekenonderzoek uit te voeren en heeft u hier nog apparatuur zoals een verkeersteller voor nodig? Neem dan contact met ons op via 085 – 0471 497 of info@actime.nl om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee over een oplossing die perfect bij uw verkeeronderzoek past.

  i

Contactgegevens
Hellingshoeve 11
5708 TV Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl