Gekleurde verkeersdisplay

Het is om meerdere redenen verstandig om een gekleurde verkeersdisplay te kopen. Allereerst geeft zo’n bord de snelheid van passerende voertuigen weer. Hierdoor kunt u de bestuurders bewuster maken van hun snelheid en zullen weggebruikers die onbewust te hard rijden hun snelheid aanpassen. Zeker wanneer u gebruikmaakt van groene/gele letters voor de juiste snelheid en rode letters voor een te hoge snelheid. Door een gekleurde verkeersdisplay te kopen en te plaatsen, beïnvloedt u het gedrag van weggebruikers dus positief.

Interesse in onze diensten?

Contacteer ons

Een gekleurde verkeersdisplay kopen die perfect is voor uw toepassing

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u een gekleurde verkeersdisplay kopen? Dan doet u dit het best bij Actime uit Helmond. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende snelheidsdisplays die elk van uitstekende kwaliteit zijn. Wilt u bijvoorbeeld dat de display enkel de snelheid weergeeft of moet deze ook een smiley laten zien, om het rijden van de juiste snelheid als het ware te belonen? In beide gevallen hebben we precies de gekleurde verkeersdisplay die u zoekt. De displays zijn in allerlei situaties toe te passen en onder andere perfect geschikt voor gemeenten, overheidsinstanties en bedrijven.

Meet niet alleen de snelheid, maar ook andere verkeersdata

Als u ervoor kiest om een gekleurde verkeersdisplay van Actime te kopen, kunt u hier meer mee dan alleen het gedrag van weggebruikers positief beïnvloeden. Naast dat ze een duidelijk signaal afgeven naar de weggebruiker, kunt u ze combineren met meetapparatuur, zoals de Wavetronix SmartSensor. Op die manier kunt u ook meteen de doorstroming en intensiteit van het verkeer meten. Hiervoor maken we gebruik van radartellers die betrouwbare meetresultaten geven. Detectielussen en -slangen zijn overbodig, waardoor de verkeersdisplay die u bij ons kunt kopen eenvoudig te installeren is.

Neem contact met ons op voor advies

Wilt u een gekleurde verkeersdisplay kopen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 0471 497 of een mail te sturen naar info@actime.nl. We stellen graag een offerte voor u op en voorzien u van advies bij het kiezen van een display. Zo helpen we u om de verkeersveiligheid en doorstroming te analyseren en te verbeteren.

  i

Contactgegevens
Hellingshoeve 11
5708 TV Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl