Elektrische verkeersborden

Wilt u elektrische verkeersborden kopen die de snelheid van passerende voertuigen nauwkeurig weergeven? Dan zit u bij Actime uit Helmond goed. Met deze verkeersborden verhoogt u de veiligheid in het verkeer in een handomdraai. Doordat bestuurders zich bewuster worden van hun snelheid en gewezen worden op mogelijke sancties op overtredingen, zullen zij snelheid minderen. Hierdoor wordt de verkeersveiligheid verhoogd.

Interesse in onze diensten?

Contacteer ons

Elektrische verkeersborden kopen om de veiligheid langdurig te verhogen

Elektrische verkeersborden kopen en tijdelijk ergens plaatsen, heeft niet alleen voor de periode dat de verkeersborden op de locatie staan effect. Vaak zorgt het voor een positieve gedragsaanpassing op de lange termijn. Maar uiteraard loont het zich ook om elektrische verkeersborden te kopen en deze permanent op een locatie te plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan locaties waar het extra belangrijk is dat weggebruikers zich aan de snelheid houden, zoals in de buurt van een school of in woonwijken. Ook op gevaarlijke punten op provinciale wegen en randwegen binnen steden kunnen elektrische verkeersborden helpen om de verkeersveiligheid te verhogen.

Radarapparatuur bestellen om de doorstroming en intensiteit te analyseren

Naast elektrische verkeersborden met led-displays kunt u bij Actime ook radarapparatuur kopen. Hiermee meet u tot wel 22 rijbanen tegelijk en houdt u zowel de snelheid als het aantal voertuigen bij. De radarapparatuur beschikt namelijk over de gepatenteerde Wavetronix SmartSensor die zelfs de rijrichting van voorbijgaande voertuigen bepaalt. De verzamelde data gebruikt u bijvoorbeeld om de verkeerssituatie te analyseren en meer inzicht te krijgen in de doorstroming en verkeersintensiteit op een bepaalde locatie. Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken voor u, wordt de data met behulp van onze eigen software omgezet in een overzichtelijke rapportage. Wanneer u ervoor kiest om uw elektrische verkeersborden bij ons te kopen, rekent u dan ook op het totaalplaatje.

Informeer naar de mogelijkheden van onze producten

Wilt u als gemeente, overheidsinstantie of als eigenaar van een bedrijventerrein de verkeersveiligheid verhogen of de doorstroming analyseren? Kies er dan voor om onze elektrische verkeersborden en radartellers te kopen. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. U bereikt ons wanneer u belt naar 085 – 0471 497, een mail stuurt naar info@actime.nl of het contactformulier invult.

  i

Contactgegevens
Van der Brugghen-
straat 38
5708 CC Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl