Elektrische verkeersborden huren

Wilt u elektrische verkeersborden huren om deze tijdelijk ergens te plaatsen? Dan is Actime uit Helmond u graag van dienst. Met deze verkeersborden zorgt u ervoor dat weggebruikers zich meer bewust worden van hun snelheid. Ze geven namelijk de snelheid van passerende voertuigen weer. Hierbij is het mogelijk om voor een bord te kiezen dat de juiste of een te lage snelheid groen of geel weergeeft en een te hoge snelheid rood weergeeft. Dit wijst bestuurders op mogelijke sancties voor te hard rijden en zorgt ervoor dat zij hun gedrag aanpassen.

Interesse in onze diensten?

Contacteer ons

Elektrische verkeersborden huren heeft effect voor de lange termijn

Elektrische verkeersborden huren heeft niet alleen effect tijdens de periode dat u deze gekleurde verkeersdisplays inzet. Vaak merkt u op de lange termijn een verbetering in het gedrag van weggebruikers en zullen zij zich ook nadat het bord is weggehaald beter aan de snelheid houden. Daarnaast kunt u met onze snelheidsborden data verzamelen die u helpen om meer inzicht te krijgen in verkeersintensiteit en -stromen. Hiermee kunt u de doorstroming analyseren en verbeteren. De verzamelde data wordt door ons omgezet in een overzichtelijke rapportage met behulp van onze eigen software.

Ontdek de voordelen

Bent u benieuwd naar de voordelen of wilt u direct elektrische verkeersborden huren? Neem in beide gevallen contact met ons op door te bellen naar 085 – 0471 497, een mail te sturen naar info@actime.nl of door het contactformulier in te vullen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen indien gewenst vrijblijvend een offerte voor u op.

  i

Contactgegevens
Van der Brugghen-
straat 38
5708 CC Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl