Elektrische verkeersborden huren of kopen

Wilt u elektrische verkeersborden huren of kopen om deze tijdelijk of vast te plaatsen? Dan is Actime uit Helmond u graag van dienst. Met deze verkeersborden zorgt u ervoor dat weggebruikers zich meer bewust worden van hun snelheid. Ze geven namelijk de snelheid van passerende voertuigen weer. Hierbij is het mogelijk om voor een bord te kiezen dat de juiste of een te lage snelheid groen of geel weergeeft en een te hoge snelheid rood weergeeft. Dit wijst bestuurders op mogelijke sancties voor te hard rijden en zorgt ervoor dat zij hun gedrag aanpassen.

Interesse in onze diensten?

Contacteer ons

Elektrische verkeersborden huren of kopen heeft effect voor de lange termijn

Elektrische verkeersborden huren of kopen heeft niet alleen effect tijdens de periode dat u ze inzet. Vaak merkt u op de lange termijn een verbetering in het gedrag van weggebruikers en zullen zij zich ook nadat deze gekleurde verkeersdisplays zijn weggehaald, beter aan de snelheid houden. Met deze borden verbetert u dus de verkeersveiligheid! Wilt u graag meer tekst toevoegen aan uw elektrische bord, om een weggebruiker te waarschuwen? Dan kunt u kiezen voor een bord met ‘u rijdt te snel’ erop. Daarnaast kunt u met de elektrische verkeersborden die u bij ons kunt kopen of huren, data verzamelen die u helpen om meer inzicht te krijgen in verkeersintensiteit en -stromen. Hiermee kunt u de doorstroming analyseren en verbeteren. De data die onze borden verzamelen, wordt door ons omgezet in een overzichtelijke rapportage met behulp van onze eigen software.

Ontdek de voordelen

Bent u benieuwd naar de voordelen van onze snelheidsborden of wilt u direct elektrische verkeersborden huren of kopen? Neem in beide gevallen contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@actime.nl of door het contactformulier in te vullen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen indien gewenst vrijblijvend een offerte voor u op.

  i

Contactgegevens
Hellingshoeve 11
5708 TV Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl