Zeer nauwkeurige verkeersdata dankzij een verkeersradarWilt u een betrouwbare verkeersradar kopen bij Actime uit Helmond? De Wavetronix Sensor HD staat voor radarmetingen binnen een groot radarbereik met zeer nauwkeurige verkeersdata. De sensor, die langs de weg gemonteerd wordt, is voorzien van een verkeersradar die automatisch deze processen configureert. Door de hoge resolutie en radarbandbreedte wordt elk individueel voertuig gemeten op snelheid, lengte, en rijstrook. Zelfs de vangrail tussen de rijstroken vormt geen belemmering voor zeer nauwkeurige verkeersdata.

Digitale radarmeting met een gepatenteerde verkeersradar

De HD SmartSensor is een gepatenteerd digitaal verkeersradarsysteem van Wavetronix voor het verzamelen van verkeersgegevens, het uitvoeren van een verkeerstelling en het analyseren van de gegevens, zodat u eventueel uw verkeersbeleid hierop kan aanpassen. Qua investering is het gebruik van een Wavetronix SmartSensor vele malen efficiënter dan detectielussen. Controleerbare testen wezen uit dat de Wavetronix SmartSensor identieke resultaten geeft aan die van de detectielussen. Dit is dus een ontzettend betrouwbare verkeersradar om te kopen voor verkeersonderzoek.

Een verkeersradar met automatische configuratie kopen

Voertuigpassages en rijstroken worden automatisch weergegeven in het scherm én door het systeem geconfigureerd. De gebruiker kan eventueel handmatig deze rijbanen aanpassen, dan wel in- of uitschakelen. Als u een veelzijdige verkeersradar wilt kopen die voor vrijwel elke verkeerssituatie ingezet kan worden, kunt u deze dan ook het best bij Actime aanschaffen.

Meer weten over de verkeersradar die u bij ons kunt kopen?

De Wavetronix SmartSensor registreert elk passerend voertuig in zijn bereik. Alle voertuigen binnen 86 meter worden gedetecteerd en digitaal vastgelegd. Deze afstand is ruim voldoende om 22 rijbanen volledig in beeld te brengen. De Wavetronix SmartSensor is te koop en te huur, met en zonder telservice. Wilt u meer weten over de verkeersradar die u bij Actime kunt kopen of huren? Geert van Veghel vertelt u graag meer hierover. Bel naar 085 – 0471 497 of stuur een mail naar info@actime.nl. Bovendien geeft Wavetronix regelmatig een magazine PULS uit met nieuws. U kunt dit downloaden via deze website.Voordelen SmartSensor

- HD resolutie radar detectie
- Verkeersmonitoring tot 22 rijstroken met groot radarbereik
- Werkt onder alle weersomstandigheden
- Montage langs de weg (wegkantradar )
- Geen detectielussen meer nodig
- Automatische configuratie
- Geavanceerde, zelflerende sensor
- Te koop of te huur
- Telservice mogelijk
- Geen wegbeschadiging
- Geen verkeerhinder

  i

Contactgegevens
Hellingshoeve 11
5708 TV Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl