Radartellers

Wavetec radarteller

De Wavetec radarteller die door ons al geruime tijd wordt gebruikt voor het uitvoeren van snelheids- en voertuigtellingen kunnen ook door ons worden geleverd voor verkoop.

Door zijn formaat is deze Wavetec radarteller flexibel inzetbaar en genereert deze teller zeer betrouwbare data die achteraf met speciale software omgezet wordt in duidelijke leesbare rapportages en grafieken.

Onopvallend professioneel

De Wavetec radarteller is onopvallend, maar zeer intelligent. De teller dient circa 40 cm tot circa 5 m boven de grond te worden gemonteerd in een hoek van 45°.

Nauwkeurige verkeersgegevens zoals het aantal voertuigen, datum, tijd, snelheid, rijrichting en classificatie voor voertuiglengte worden door de verkeersteller gedetecteerd en opgeslagen. Via SD-kaart, WiFi-technologie of webgebaseerde externe toegang (GPRS) worden de gegevens eenvoudig overgedragen naar uw pc en met behulp van onze User Assistant-software effectief en oplossingsgericht geëvalueerd.

Plug and Play

Nadat u de teller hebt ingeschakeld is deze direct gereed voor gebruik.

Optioneel is de Wavetec Control Terminal. Dit is een draagbaar bedieningscomponent waarmee u de radarteller kunt instellen en het functioneren kunt controleren. Deze kan worden geplaatst in de behuizing van de radarteller.

Kenmerken

  • Registratie 2 richtingen
  • Meetbereik van 1-255 km/u
  • Circa 2 weken werking accu
  • Wordt geleverd met geschikte automatische acculader
  • Lichte polycarbonaat behuizing in een compact formaat wat frequente verhuizingen vereenvoudigt
  • Software licentie Wavetec User Assistent  i

Contactgegevens
Van der Brugghen-
straat 38
5708 CC Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl