Radartellers

Wavetec radarteller

De Wavetec radarteller die door ons al geruime tijd wordt gebruikt voor het uitvoeren van snelheids- en voertuigtellingen kunnen ook door ons worden geleverd voor verkoop.

Door zijn formaat is deze Wavetec radarteller flexibel inzetbaar en genereert deze teller zeer betrouwbare data die achteraf met speciale software omgezet wordt in duidelijke leesbare rapportages en grafieken.

Onopvallend professioneel

De Wavetec radarteller is onopvallend, maar zeer intelligent. De teller dient circa 70 cm boven de grond te worden gemonteerd in een hoek van 45°. Dan detecteert de teller verkeersgegevens zoals het aantal voertuigen, datum, tijd, snelheid, rijrichting en classificatie voor voertuiglengte. De radarteller verzamelt al deze gegevens op een compacte SD-kaart met een opslagcapaciteit van 4,5 miljoen voertuigen. Met die technologie bent u in staat om gegevens eenvoudig naar uw pc over te brengen. Onze software “Wavetec User Assistent” helpt u om de gegevens accuraat en gemakkelijk te evalueren.

Plug and Play

Nadat u de teller hebt ingeschakeld is deze direct gereed voor gebruik. De SD-kaart is zeer eenvoudig te verwijderen zodat u uw data direct kunt inzien.

Optioneel is de Wavetec Control Terminal. Dit is een draagbaar bedieningscomponent waarmee u de radarteller kunt instellen en het functioneren kunt controleren. Deze kan worden geplaatst in de behuizing van de radarteller.

Kenmerken

– Uit te breiden met WIFI-module
– Registratie 2 richtingen
– 6 snelheidsklassen en 4 voertuigklassen
– Meetbereik van 1-255 km/u
– Circa 2 weken werking accu
– Wordt geleverd met geschikte automatische acculader
– Industriële FAT 16 geformatteerde SD-kaarten
– Monoblock behuizing glasfiber versterkt polyester (afmetingen 307 x 255 x 160 mm)
– Software licentie Wavetec User Assistent  i

Contactgegevens
De Buijtencamp 7a
5761 CL Bakel
085 – 0471 497
info@actime.nl