Wavetec radartellerDe Wavetec radarteller wordt door ons al geruime tijd gebruikt voor het uitvoeren van snelheids- en voertuigtellingen. Een snelheidsmeter met radar is dus uitvoerig door ons zelf getest en nu kunt u het kopen. Door zijn formaat is deze teller flexibel inzetbaar en genereert deze zeer betrouwbare data die achteraf met speciale software omgezet wordt in duidelijke leesbare rapportages en grafieken.

Deze radarteller is onopvallend professioneel

De Wavetec radarteller is onopvallend, maar zeer intelligent. De verkeersradar dient circa 40 cm tot circa 5 m boven de grond te worden gemonteerd in een hoek van 45°. Nauwkeurige verkeersgegevens zoals het aantal voertuigen, datum, tijd, snelheid, rijrichting en classificatie voor voertuiglengte worden door de snelheidsmeter met radar die u bij ons kunt kopen, gedetecteerd en opgeslagen. Via SD-kaart, Wifi-technologie of webgebaseerde externe toegang (GPRS) worden de gegevens eenvoudig overgedragen naar uw pc en met behulp van onze User Assistant-software effectief en oplossingsgericht geëvalueerd.

Plug and Play

Nadat u de snelheidsmeter met radar, die u bij ons kunt kopen, heeft ingeschakeld, is deze direct gereed voor gebruik. Optioneel is de Wavetec Control Terminal. Dit is een draagbaar bedieningscomponent waarmee u de radarteller kunt instellen en het functioneren kunt controleren. Deze kan worden geplaatst in de behuizing van de radarteller.

De kenmerken van de Wavetec radarteller

 • De Wavetec radarteller beschikt over de volgende eigenschappen:
  • Registratie van twee richtingen
  • Meetbereik van 1-255 km/u
  • Circa twee weken accuduur
  • Wordt geleverd met geschikte automatische acculader
  • Lichte polycarbonaat behuizing in een compact formaat, wat frequente verhuizingen vereenvoudigt
  • Softwarelicentie Wavetec User Assistent

Informeer naar onze verkeersoplossingen

Naast de Wavetec radarteller levert Actime uit Helmond ook andere verkeersoplossingen als signaleringsborden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Wavetronix SmartSensor. U vindt bij ons zowel oplossingen voor verbetering van de verkeersveiligheid als apparatuur voor een betrouwbare verkeersmeting. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een snelheidsmeter met radar te kopen? Bel dan naar 085 – 0471 497 of stuur een mail naar info@actime.nl.

  i

Contactgegevens
Hellingshoeve 11
5708 TV Helmond
085 – 0471 497
info@actime.nl